Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ!!

Τα  Χριστούγεννα από παιδί μου έφερναν μια μελανχολία ... δεν ξέρω γιατί.. υποθέτω ο κυριότερος λόγος ήταν η αλλαγή στην ρουτίνα μου (πράγμα που ακόμα και τώρα με αποσυντονίζει)
Μεγαλώνοντας τα αγάπησα πολύ όχι για τα γλυκά (αν και έχω υπεροχες εικόνες από την μανούλα μου να τα ετοιμάζει), ούτε για τα φαντασμαγορικά στολίδια, σε καμοία περίπτωση για τα ρεβεγιόν σε κέντρα διασκέδασης (αυτό και αν το απεχθάνομαι)  αλλά γιατί μπορούσα αυτές τις μέρες να προσφέρω την αγάπη μου και ότι άλλο μπορώ σε ανθρώπους που σχεδόν όλες τις μέρες του χρόνου τους ξεχνάμε. 
Εκεί έξω υπάρχουν τόσα προβλήματα, οικονομικά και κυρίως προβλήματα υγείας... ψυχές που γεννήθηκαν με κάποιο πρόβλημα αλλα κυρίως άνθρωποι που καθημερινα προσφέρουν  την εργασία και την αγάπη τους στους πάσχοντες αφιλοκερδώς. 
Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για όλα αυτά .. αλλά δεν υπαρχει λόγος! 
Τα λόγια μας πρέπει να γίνονται πράξεις. 
Μια εξαιρετική λοιπόν πρωτοβουλια του ιστότοπου ΔΩΣΕ ΠΑΡΕ και της υπέροχης Μαρίας Νικολιά λαμβάνει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το κέντρο ημέρας για το παιδί "το Λιθαράκι". Θα πωλούνται χειροποίητες δημιουργίες  (έχω προσφέρει και εγώ μερικές). 
Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το σε όποιον γνωρίζεται. Είναι για καλό σκοπό. 
Σας παραθέτω και το δελτίο τύπου. Χριστουγεννιάτικο παζάρι
                στο κέντρο ημέρας για το παιδί  "το Λιθαράκι"
                (για παιδιά με αναπτυξιακές  διαταραχές)
Η ιστοσελίδα http://dwsepare.ning.com/ σε συνεργασία με το κέντρο ημέρας για το παιδί «το Λιθαράκι» (για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές) οργανώνουν Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη διεύθυνση του κέντρου ημέρας στην οδό  Αδριανού 21 και Κόδρου στο Νέο Ψυχικό. Τηλ επικοινωνίας: 2106514865.Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο από τις 10πμ μέχρι και τις 6μμ.
Τα μέλη της ιστοσελίδας http://dwsepare.ning.com/ -μια ιστοσελίδα δωρεάν προσφοράς ζήτησης αγαθών και ανταλλαγή  υπηρεσιών εν ολίγοις μια ιστοσελίδα επαναχρησιμοποίησης αγαθών, ανακύκλωσης, αντιμετώπισης της οικονομικής ένδειας και δημιουργίας – με περίσσιο μεράκι δημιούργησαν γι΄αυτό το σκοπό και αυτές τις δημιουργίες τους τις προσφέρουν αφιλοκερδώς στο κέντρο ημέρας. Μια ευκαιρία για ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα πιάσει τόπο και θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Οι τιμές είναι δελεαστικότατες και μια ματιά σε αυτές τις δημιουργίες http://dwsepare.ning.com/forum/topics/5416537:Topic:312323πιστεύουμε θα σας πείσει για να μας επισκεφτείτε.
από το κέντρο ημέρας το «Λιθαράκι» Μαργαρίτα Νικολαίδου 
από την ομάδα  Δώσε πάρε
Μαρία Νικολιά
Γιάννης Μαχαλιώτης 
Θα σάς περιμένω...


Δεν υπάρχουν σχόλια: