Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΥΡΙΣΕ ΑΝΟΙΞΗ - ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΠΙΑ ΣΑΣ

Τι ωραίες μέρες είναι αυτές?
Αχχχχχχχχ όλα είναι ανθισμένα, έχει επιτέλους ζέστη χαρά Θεού!
Φέτος αποφάσισα ότι πολλά από τα πράγματα που καταναλώνουμε στο σπίτι θα τα φτιάχνω εγώ! Ήδη έχουν γίνει αρκετές απόπειρες ... άλλες με επιτυχία και άλλες όχι , δεν έχει σημασία!
Στην δράση αυτή λοιπόν πρόσθεσα και τον δικό μου λαχανόκηπο. Το Φεβρουάριο ψύτεψα ένα σωρό σπόρους στο μπαλκόνι και επιτέλους τα μικρά σποράκια έγιναν φυτάκια!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη! Κάθε μέρα πηγαίνω και τα παρατηρώ!



ο Ερρίκος από την άλλη τρελαίνεται να λεμβάζει
από το παράθυρο τα πάντα! Περνάει ατέλιωτες ώρες εκεί ... και όχι μόνο ! Τρελαίνεται για μυγούλες - τελεια λιχουδιά, τρελαίνεται για πότισμα - ναι ναι για νερο το γατι!, τρελαίνεται για βόλτα στον κήπο.... και για πολλά άλλα χιχιχι!



είναι μπαγασάκος ε?

Στα  γυναικεία μας τώρα, ήρθαν οι ζέστες ε και σαν γυναίκες θέλουμε και μια απολέπιση σώματος- προσώπου. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε ένα φυτικό - οικονομικό σκραπ για σώμα και πρόσωπο

Υλικά που θα χρειαστούμε
10 γρ μελισσοκέρι
60 γρ ελαιόλαδο
20 γρ έλαιο καρύδας
10 γρ γλυκερίνη
1 κουταλάκι μέλι
2 κουταλάκια κανέλα
λίγες σταγόνες από άρωμα κεράσι (προαιρετικά)

Σε μπεν μαρί λιώνουμε πρώτα το μελισσοκέρι και στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Θα δείτε ότι είναι σαν νεράκι αλλά μόλις κρυώσει θα πήξει. Βάλτε το σε αποστερωμένα βαζάκια και μόλις κρυώσει είναι έτοιμο για χρήση!
Τ ο άρωμα κεράσι του δίνει μια υπέροχη καλοκαιρινή αίσθηση! 
Απολαύστε το!
Τα δείγματα στην φώτο δόθηκαν στην σελίδα http://dwsepare.ning.com